Informatii utile

Prin folosirea meniului din stanga (listingul de categorii) sau cel de deasupra (categorii speciale) puteti naviga printre produseledin catalogul nostru online. De asemenea puteti folosi functia noastra de cautare.

Instructiuni ceasuri automate

Dacă doriţi să vă bucuraţi cât mai mult timp de ceasul dumneavoastră automat, utilizarea şi îngrijirea acestuia reprezintă un capitol important. Un ceas automat este un instrument tehnic complex, format dintr-o serie de componente care necesită un tratament corespunzător.

În continuare regăsiţi câteva instrucţiuni ce trebuie respectate pentru funcţionarea corespunzătoare a ceasului dumneavoastră. Aceste instrucţiuni sunt valabile în general pentru ceasuri automate, de aceea vă rugăm să citiţi cu atenţie instrucţiunile de utilizare ale fiecărui ceas în parte!

Informatii etanseitate

Etanseitatea ceasurilor respecta standardele DIN 8310 sau ISO 2281. Aceste standarde descriu diferitele categorii de rezistenta la apa, precum si metoda de testare utilizata pentru a determina etanseitatea la apa. Fac exceptie modelele care nu au mentiunea "Water Resist" (rezistent la apa). Aceste ceasuri nu pot intra in contact cu apa sub nici o forma.

Politica de returnare

Returnarea produselor se supune urmatoarei legi:

Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Condiţii garanţie

Garantia se acorda daca in perioada acoperita de aceasta, produsul prezinta defecte provocate de parti componente de slaba calitate sau defecte de fabricatie. Aceste defecte vor fi inlaturate in perioada de garantie in mod gratuit de catre service-ul DIDI Service International Srl.

Informatii Card Avantaj

Card Avantaj este un card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.

 

 

Contact
0747.0747.03
Modalitate de plată
Time24
Time24
Livrare
Time24
Căutare Avansată
Marcă
Tip
Mecanism
Tip Afişaj
Funcţii
Diametru carcasă [mm]
Etanşeitate [ATM]
Culoare curea
Încuietoare
Material curea
Lunetă
Interval Pret [Lei]
Newsletter
Pentru a fi la curent cu noutati, ultimele oferte si promotii de ceasuri de mana, barbatesti, de dama si cutii de ceasuri te rugam sa introduci:

Adresa de E-mail: *

 
ceasuri, ceasuri de mana, ceasuri dama, ceasuri barbatesti, ceasuri seiko, tissot, ceasuri casio, ceasuri atlantic, swatch, ceasuri, swatch, longines, ceasuri longines, ceasuri de mana noi, marci de ceasuri de mana, ceasuri speciale, ceasuri aviatie, ceasuri automatice de mana, cronografe, dispozitive de intoarcere ceasuri de mana, cutii de ceasuri de mana, ceasuri barbati, ceasuri femei, ceasuri sport, ceasuri cadou, cadouri sarbatori, cadouri onomastice, zile de nastere, ceasuri elegante
Time24 Time24 Time24 Time24 Time24 Time24 Time24